siteon0

Portada del sitio > ocio gratis - barcelona > naturaleza - bcn > Rutas guiadas gratuitas en Catalunya

 
 

Rutas guiadas gratuitas en Catalunya

Lunes 8 de octubre de 2007, por juanmaGratuïtes
El Palau Robert Centre d’Informació de Catalunya i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) han elaborat conjuntament, per quart any consecutiu, un programa d’excursions guiades a peu amb l’objectiu de posar l’excursionisme a l’abast de tothom, sense límit d’edat i tan sols amb un mínim de preparació física. Només cal tenir curiositat per tot allò que es relaciona amb la natura i amb el patrimoni cultural de Catalunya.

Periòdicament, una entitat excursionista, membre de la FEEC, es responsabilitzarà d’una excursió que haurà estat seleccionada d’entre els més de 700 itineraris que formen part de la base de dades del Palau Robert. Aquest programa de rutes guiades, amb una freqüència aproximada de cinc setmanes, recorrerà un paratge singular de la geografia catalana. Els guies de l’entitat excursionista acompanyaran els participants en la interpretació del relleu, la flora, la fauna, el clima i la història de cada indret.

Es recomana que els participants portin una cantimplora amb aigua, roba còmoda i calçat adequat per caminar per la muntanya.

Aquest calendari pot estar subjecte a alguna modificació. Per a més informació: 93 412 07 77 (FEEC)

L’hora de trobada serà a les 9 del matí.
El lloc de la sortida estarà senyalitzat per l’Entitat organitzadora.

Ver en línea : http://palaurobert.gencat.cat/ca/inici/